Passa al contingut principal

Bases del 1r concurs de pessebres (2019)




Pessebristes de Moià
C/Joies 11-13 CAN CARNER
08180 MOIÀ. Telf.691 446 171- 93 830 00 54
Inscrita en la Secció 1ª del registre d’Associacions de Barcelona amb el número 22.400

BASES DEL 1r CONCURS DE PESSEBRES.
ORGANITZA: PESSEBRISTES DE MOIÀ.

1. Es podrà presentar al concurs qualsevol veí de Moià i els establiments que vulguin adornar l’aparador amb un pessebre.

CATEGORIES:
-Particulars.
-Establiments.

2. Els pessebres que es presentin a aquest concurs s’hauran d’ajustar a les mínimes normes de tradició popular.

3. Es podran presentar al concurs tota mena de pessebres: tradicional, de molsa i figures, els familiars, els moderns, etc. Cap persona de l’entitat organitzadora podrà presentar-se al concurs.

4. El jurat valorarà el valor artístic, els detalls, la feina ben feta, la il·luminació i el bon gust en la presentació dels principals passatges del pessebre.

5. El pessebre haurà de ser en un lloc accessible per visitar el jurat.

6. El jurat estarà format per diferents persones de l’Associació. El jurat farà la visita als pessebres el dia 27 de desembre a la tarda, de 17 a 20 hores. S'intentarà donar l'hora aproximada de la visita dels jurats.

7. La data límit d’inscripció serà el dia 21 de desembre de 2019, la inscripció s’ha de fer al correu electrònic pessebristes.moia@gmail.com. o al telèfon : 691446171.

INDICANT: nom i cognoms, edat, adreça, telèfon i correu electrònic. La inscripció serà gratuïta tant per a particulars com per a comerços.

8. El guanyador del concurs tindrà un obsequi.

9. El fet de participar en el concurs dona per acceptades les bases.

10. El lliurament dels premis serà el dia 12 de gener al local dels Pessebristes de Moià.

11. El jurat tindrà la potestat de solucionar i aclarir els dubtes que puguin sorgir durant tot el concurs.

12. Tots els pessebres es fotografiaran i s’exposaran l’any vinent  al local dels Pessebristes de Moià.



Informació bàsica sobre Protecció de Dades: El responsable de la base de dades és l’Associació de Pessebristes de Moià. Les dades contingudes  es recolliran en un fitxer per poder gestionar el concurs de pessebres. La base jurídica en què es basa aquesta base és el consentiment de l’interessat. El destinatari de les dades serà l’entitat. No es farà cap cessió o transferència de dades a cap altre destinatari. Té dret a accedir, rectificar, suprimir i oposar-se a la recollida de les dades.